Cooperation in Health between India and North Macedonia received a huge boost with the signing of an MoU on Cooperation in Health in a virtual ceremony by Minister of Health of North Macedonia H.E. Mr. Venko Filipce and Ambassador of India H.E. Ms. Pooja Kapur
Соработката во здравството меѓу Индија и Северна Македонија доби огромен поттик со потпишувањето на меморандумот за соработка во здравството на виртуелна церемонија од страна на министерот за здравство на Северна Македонија Венко Филипче и амбасадорката на Индија Пуџа Капур

Ministry of External Affairs, Government of India Ministry of Foreign Affairs of the Republic of North Macedonia Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë Венко Филипче Pooja Kapur

Comments

Leave a Reply